Inschrijvingsdecreet

Beste ouders,

Naar aanleiding van het inschrijvingsdecreet moet elke school zijn maximumcapaciteit bepalen. Tijdens een overleg met de directies en na goedkeuring van het schoolbestuur beperken we het aantal leerlingen in onze school tot max. 200 voor de kleuterafdeling en max. 175 voor de lagere afdeling vestiging Sint-Tillo en max. 150 voor de lagere afdeling vestiging Sint-Jozef.

Alle leerlingen die bij ons momenteel school lopen, blijven uiteraard ingeschreven. Zo kunnen alle leeftijdsgroepen hun huidig aantal behouden.

 

Wanneer starten de inschrijvingen?

  • Vanaf 27 februari 2018 kan je broers of zussen inschrijven van kinderen die al in de school ingeschreven zijn. Zij krijgen voorrang. Ook stiefbroers en -zussen, halfbroers en -zussen of andere kinderen die op hetzelfde adres wonen, krijgen voorrang.

    Dit geldt ook voor de inschrijving van kinderen van personeelsleden.

  • Vanaf 13 maart 2018 start de inschrijvingsperiode voor alle andere kinderen.

Alle ouders van kinderen die geboren zijn in 2016 (of vroeger) kunnen hun kind inschrijven voor het schooljaar 2018-2019. Ook al kan het kind pas instappen op 1 september 2019.

De inschrijvingen gebeuren tijdens de openingsuren van de school. U neemt best eerst contact op via de telefoon (051/30.35.52) of via mail (admin.st.tillo@skynet.be) zodat een afspraak kan geregeld worden.

Met vriendelijke groeten,
Marleen Depypere
Directie